Onderweg en goed verzekerd met Unigarant en de Europeesche

Onderweg en goed verzekerd met Unigarant en de Europeesche

  Unigarant en de Europeesche Verzekeringen. Verax staat met Unigarant en de...

De Europeesche en Unigarant recreatie verzekeringen

De Europeesche en Unigarant recreatie verzekeringen

  Vakanties in binnen- en/of buitenland met de vliegtuig of eigen vervoer. Verax...

Bent u ook Ambtenaar

Bent u ook Ambtenaar

Bent u in dienst van de Gemeente Den Haag of een Overheidsinstelling, dan mag u ook...

Overlijdensrisicoverzekering REAAL en DELA

Overlijdensrisicoverzekering REAAL en DELA

Wie wil het niet... zorgeloos genieten van het leven. Dat hebben we gelukkig voor een groot...

Woonpakket Plus Unigarant

Woonpakket Plus Unigarant

Met het Woonpakket Plus regelt u de belangrijkste verzekeringen rondom uw huis en uw...

  • Onderweg en goed verzekerd met Unigarant en de Europeesche

    Onderweg en goed verzekerd met Unigarant en de Europeesche

  • De Europeesche en Unigarant recreatie verzekeringen

    De Europeesche en Unigarant recreatie verzekeringen

  • Bent u ook Ambtenaar

    Bent u ook Ambtenaar

  • Overlijdensrisicoverzekering REAAL en DELA

    Overlijdensrisicoverzekering REAAL en DELA

  • Woonpakket Plus Unigarant

    Woonpakket Plus Unigarant

               
DenHaag   PolBrand       nieuwsbrief button Volg ons op Twitter facebooklogo

Privacybeleid

 

Ons privacybeleid

Persoonsgegevens worden door ons verwerkt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens en met de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In deze gedragscode zijn de regels van de Wet bescherming persoonsgegevens specifiek uitgewerkt voor banken en verzekeraars. Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

 

Voor welke doeleinden verwerken wij uw gegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens van u teneinde u adequaat van informatie te kunnen voorzien, voor het beoordelen en accepteren van u als toekomstige klant, voor het uitvoeren en afwikkelen van overeenkomsten, voor fraudebestrijding, om te kunnen voldoen aan wettelijke bepalingen en voor statistische analyses.

 

Correct omgaan met bijzondere gegevens

Soms hebben wij vanuit de aard van de dienstverlening bijzondere gegevens van u nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om gegevens betreffende de gezondheid. Als wij gegevens van een arts nodig hebben, dan zal altijd eerst uw toestemming worden gevraagd. Wij moeten dan aan u aangeven waarom wij deze informatie nodig hebben en welke gegevens het betreft. Een ander voorbeeld betreft strafrechtelijke gegevens. Bij sommige overeenkomsten kan worden gevraagd naar het eventuele strafrechtelijke verleden van een klant. Wij zullen alleen vragen naar strafrechtelijke gegevens over de afgelopen 8 jaar voorafgaand aan de aanvraag van een financiële dienst.

 

Het gebruik van deze site

Wij hebben passende maatregelen genomen om uw bezoek aan en het gebruik van onze site te beveiligen en om misbruik te voorkomen. Alle personen die van de gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan. Als u onze website bezoekt om informatie te verkrijgen, kunnen bezoekersgegevens door ons verzameld en opgeslagen worden om de gebruikersvriendelijkheid van onze site te bevorderen. Het is ook mogelijk dat kleine tekstbestanden naar uw computer worden gestuurd ter vergemakkelijking van de communicatie via het elektronische communicatienetwerk.

 

Uw rechten

Wilt u weten of alle gegevens die wij van u hebben ook juist zijn, dan kunt u daar navraag naar doen. Wij moeten u dan binnen vier weken een overzicht van uw gegevens leveren. U kunt bij ons navraag doen door een schriftelijk verzoek in te dienen met een kopie van uw geldige legitimatiebewijs gericht aan: Verax Assurantiën Nederland Laan van Eik en Duinen 172 2564 GX Den Haag.

Erkend Hypotheek AdviseurVerax is een geregisteerde Hypotheekadviseur. Wij geven immers adviezen die een grote impact kunnen hebben op uw budget. Wij worden daarom jaarlijks getoetst door de Stichting Erkend Hypotheekadviseur waarmee wij ons kwalificeren als Erkend Hypotheekadviseur.